Recente foto's

Selecteer link om verder te gaan.

Zaterdag 26 februari

Weer naar Lommel. FC Antwerpen kwam op bezoek in stadion de Gestelsedijk. Het was koud en er viel, vooral in de tweede helft, veel regen. De 5.500 toeschouwers zagen een mooie wedstrijd die door Lommel United met 3 - 0 werd gewonnen. 

Zaterdag 5 februari

Na lange tijd weer naar Lommel geweest. Lommel United speelde tegen Waasland-Beveren. Een belangrijke wedstrijd die gewonnen moest worden om zodoende op de eerste plaats te blijven. Het team voldeed aan de verwachtingen want de wedstrijd werd met 2-1 gewonnen.

Vrijdag 27 augustus

Spektakel in de polder.  Een jaarlijkse terugkerend sportevenement in de polder van het Zuid Hollandse dorp Stompwijk. Er is een parcours van 2,5 km uitgezet door de weilanden waarbij er 28 keer een aantal sloten overgestoken moet worden. Samen met Marcel op pad, ik heb meer dan 1000 foto's gemaakt. Het enthousiasme van de deelnemers is een verademing en klagen doet niemand.

Zondag 16 mei

Vanmorgen met Marcel naar het Nederlands Rugby Centrum te Amsterdam. Daar werd het Nederlands Kampioenschap Sevens voor clubs en junioren gepeeld. Wist ik ook niet maar Sevens betekend dat er met een team van zeven personen rugby wordt gespeeld. Rugby is een contact sport dus dat levert altijd mooie plaatjes op. Zelfs de dames gaan een flinke "stoeipartij" niet uit de weg. Marcel had zijn nieuwe "sport" kamera meegenomen en het verschil is te zien dus ik kan weer een hebbedingetje aan mijn wensen lijstje toevoegen. Het is half mei maar het was behoorlijk fris langs de lijn.